[home]
Fotogaléria        


Aktualizované: 17.06.11

Úvod
Novinky na stránke

Technické informácie
História auta
Súčasnosť
Denníček
Návody a postupy [10]

Fotogaléria [1863]

Download
Myšlienky

Fórum
Linky
<<prejsť na Fotogaléria/Interiér

2007.04.21 - oprava podlahy, oprava predných sedačiek

Podlaha - obrúsil som jemné fliačiky hrdze, pozatieral základnou farbou, celkovo obrúsil a opravil popraskaný Plastizol, nakoniec zjednotil farbu podlahy hliníkovým nástrekom (dobrá antikorózna ochrana). Koberce vytepované.
Ručná brzda - Chcel som rozhýbať jej občas zasekávajúce sa tlačidlo, pri manipulácii mi to tlačidlo však úplne "vyfrnglo" von a tak nezostávalo nič iné, ako vybiť čap páky (pre uvoľnenie páky zo závesu a prístup k nasadeniu tlačidla) a tlačidlo osadiť. Vloženie čapu páky späť na svoje miesto bol však riadny pôrod a nervy, ale nakoniec sa podarilo a mohol som spraviť to, čo bolo prvotným cieľom - prestriekať páku ručnej brzdy :-)
Predné sedačky - Vodičova sedačka bola už značne presedená, čo by mi až tak nevadilo... Ale posledné dva mesiace už bolo pri riadnom opretí cítiť železo kostry v krížovej oblasti chrbtice :/ Podarilo sa mi zohnať druhú sedačku v super stave. Bola však spolujazdcova (tzn. menej sa na nej sedelo) - s kolieskom korigácie sklonu na opačnej strane a mala zničený originál poťah (prepálená koženka od slnka). A tak som obidve sedačky rozobral do poslednej skrutky a skombinovaním dielov prerobil spolujazdcou super sedačku so zničeným poťahom na vodičovu sedačku so super poťahom zo starej sedačky :-) Ako sa ukázalo po rozobratí starej sedačky, jej molitanová výplň bola značne zničená (či už sedák alebo operadlo), a podľa druhej sedačky poriadne presedená (čo na fotkách akosi nevidno). U spolujazdcovej sedačky v aute som zamenil vybehané koľajničky a vykývanú opierku hlavy. To sa už teraz sedí :-)


opravená podlaha + nástrek hliníkovou farbou

1

2

starý zničený vs. nový sedák

na fotke moc rozdiel nevidno :)

bordel

podlaha

ručná brzda v základe

nové a staré operadlo

chaos

ručná brzda s vrchnou farbou

skompletovaná sedačka

kompletácia interiéru

hotovo