[home]
Fotogaléria        


Aktualizované: 17.06.11

Úvod
Novinky na stránke

Technické informácie
História auta
Súčasnosť
Denníček
Návody a postupy [10]

Fotogaléria [1863]

Download
Myšlienky

Fórum
Linky
<<prejsť na Fotogaléria/Motor a podvozok

2009.10.13 - náter predných vodných trubiek, náter držiakov predných tlmičov + úpravy

Pre náter predných vodných trubiek na žlto som sa rozhodol pre jediný dôvod: Pri renovácii zadnej nápravy a zadnej časti podvozku auta pred rokom som zadné vodné trubky po opieskovaní natrel žltou farbou a predné boli doteraz zapatlané celé aj spolu s držiakmi čiernym Bodyčkom....Tak som to chcel trochu farebne zjednotiť. Ináč by som už tie trubky ale na žlto nikdy nenatieral, keby už zadné neboli žlté, teraz by som to radšej celé natrel inou farbou....šedou....Snáď niekedy pri ďalšej renovácii auta :))
Na týchto fotkách vyzerajú tie žlté trubky dosť odstrašujúco, to je pravda :) V skutočnosti bez osĺnenia bleskom foťáku je to ale o niečo lepšie....A keď sa to zašpiní ako zvyšok podvozku tak to bude úplne super :))

Taktiež som pri tejto činnosti zrenovoval všetky držiaky predných vodných trubiek, očistené, obrúsené, a náter 2x základ a 2x čierny Alkyton + nové skrutky a matice.

Zároveň som opravil ochranný náter spodných držiakov predných tlmičov, Alkyton v zlatom prevedení už bol mierne zošúpaný. Tentoraz som použil po obrúsení a natrení základnou farbou lesklý šedý Alkyton.